Acties vrijdag 20 december 2013

Afgelopen vrijdag 20 december kwamen er na de voedseluitgifte in Stadskanaal diverse groepjes mensen bij ons langs aan de Brummelkant 2 die de afgelopen tijd een actie voor ons hadden gehouden op school of particulier.

Als eerste kwam iemand – die graag anoniem wil blijven – met diverse tassen met boodschappen voor ons aan welke met dank door ons werden aangenomen om na de jaarwisseling weer te worden uitgegeven onder onze cliënten.
Inmiddels waren twee leerlingen, Manon en Dominique (samen met hun lerares) van het Noorderpoort college afdeling zorg en welzijn Stadskanaal aan de Frankrijklaan bij ons aan komen lopen met een envelop waarin €365,- voor ons was ingezameld.  Hier zijn wij enorm blij mee en we hebben ze dan ook heel vriendelijk bedankt en fijne dagen gewenst.

Manon en Dominique

Tijdens het maken van de foto kwamen inmiddels de kinderen van groep 7c van SBO De Baldekijn uit Stadskanaal bij het Rode Kruis gebouw aan de Brummelkant aan.

Zij hadden twee wagens volgeladen met goederen voor ons meegebracht en waren zeer benieuwd wat er allemaal bij een voedselbank komt kijken.

Wij hebben toen netjes de tijd genomen om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en hebben na het maken van de foto gevraagd of de kinderen de spullen in onze aanhanger wilden laden, nou dat was niet tegen dovemansoren want in no time was alles ingeladen.

Jongens en meisjes heel hartelijk dank voor jullie inzet.

Baldekijn

Author: VBZOG

Share This Post On