All4Food groot succes!

all4food1Het benefietconcert All4Food heeft gisteren 840 euro in het laatje gebracht.

Op zondag 17 november gaven  regionale artiesten in Partycentrum Rendering een benefietconcert, wat de naam All4Food heeft gekregen. Geheel belangeloos werkten o.a. Silvia Swart, Chris de Roo, de Roffels, Janneke de Roo, Lucas en Gea, Burdy, het nieuwe talent: Guimar en Henk Wijngaard aan het concert mee. De opbrengst is bestemd voor de Voedselbank Zuidoost Groningen.

Het evenement werd door ambassadeur van de Voedselbank: Henk Wijngaard, in samenwerking met evenementenbureau Startup Events B.V., radio Westerwolde en HBR Evenementen Licht en Geluid, georganiseerd. Ook werd de nieuwe cd single: Samen komen we er weer uit,  gepresenteerd. De opbrengst van deze single komt eveneens geheel ten goede aan de Voedselbank Zuidoost Groningen. De tekst van het lied is geschreven door Bert Nonkes.

Het concert werd geopend door wethouder Kuipers. Daarna kon het feest beginnen. Het publiek was laaiend enthousiast en menig liedje werd luid meegezongen. Henk Wijngaard veilde nog een van zijn gitaren met daarop de handtekeningen van alle meewerkende artiesten. De gitaar bracht 150 euro op. Er was zelfs een fan van Henk wijngaard uit België naar Vlagtwedde gekomen. Zij is de bedenkster van de naam van het concert: All4Food.

Een Duitse fan van Silvia Swart kocht voor 20 euro het boeket bloemen wat al voor haar bestemd was, om het aan het eind van het concert  aan haar te overhandigen. Allemaal spontane acties om de Voedselbank te helpen hun goede werkte doen. Voor Willem van Veen van de Voedselbank  en zijn compagnon René Visser kon de middag niet meer stuk. Onder het motto dat het vanmiddag, ondanks de achterliggende gedachte waarom het benefietconcert werd gegeven, ook een feestje moest zijn, waren zij beide gekleed in een “feestelijke” outfit.

Bericht overgenomen van Westerwolde Actueel

Later deze week zullen we een serie foto’s van het feest plaatsen. Onderstaand ziet u een interessant kijkje achter de schermen bij de opname van de benefietsingle ‘Samen komen we er wel uit’.

Author: VBZOG

Share This Post On