BN’er op bezoek

Woensdag 19 juni 2013 was zanger Henk Wijngaard bij ons op bezoek om te zien wat wij als voedselbank allemaal voor mensen in de regio doen.

Zijn zoon Louis Wijngaard had ons afgelopen zaterdag gezien tijdens een actie voor de Albert Heijn in Stadskanaal en na een leuk gesprek met hem heeft hij hier met zijn vader over gesproken.

henk1

In de afgelopen dagen hebben wij toen telefonisch contact gehad met Henk Wijngaard en is er een afspraak gemaakt voor een bezoek bij ons in Vlagtwedde.

henk2

Woensdag om 1 uur kwam hij bij ons aan en hebben we hem hartelijk welkom geheten.

Na een goed gesprek met hem waarin wij duidelijk konden maken wat er allemaal komt kijken bij een voedselbank en alle problematiek er omheen was het tijd voor de praktijk.

We hebben laten zien waar de pakketten worden samengesteld en wat voor producten daar dan in zitten.

Ook hebben we verteld en laten zien waar er nog verbeteringen kunnen worden aangebracht en wat wij daarvoor nodig zouden hebben, kortom een duidelijk plaatje.

henk3

Vervolgens hebben we een rondleiding gegeven bij de leer-werk kwekerij van de gemeente Vlagtwedde waar dagelijks gewerkt wordt aan het kweken van verse producten die wij dan weer aan onze cliënten kunnen verstrekken.

Henk was hier aardig van onder de indruk en gaat nu zien of hij voor ons iets kan betekenen in de zin van publiciteit, hopende dat dat voor ons positief resultaat opgeleverd .

We weten dat Henk een goed gevulde agenda heeft maar hopen toch dat hier iets moois uit komt zodat wij in de toekomst nog beter werk kunnen doen voor de minima in onze regio.

We laten wel even weten dat we heel blij zijn dat Henk Wijngaard in ieder geval rustig de tijd heeft genomen om naar ons verhaal te luisteren en danken hem hiervoor.

Author: VBZOG

Share This Post On