Donatie Jumbo Stadskanaal

Klanten die op vrijdagmorgen 13 december tussen 9.00 en 10.00 uur boodschappen deden bij Jumbo Froukje Sloot in Stadskanaal èn pinden kregen een cadeautje. Aanleiding was de actie ˜Keihard voor 1 miljard’ die het record wil neerzetten van 1 miljard pinbetalingen over heel 2013 in de Nederlandse supermarkten. De supermarkten hopen voor de Kerst dit magische getal bereikt te hebben.

De heer Piet Dodde kreeg niet alleen een cadeautje, maar won ook nog eens de hoofdprijs: een doos vol boodschappen die hij uit handen van mevrouw Sloot ontving. De heer Dodde komt altijd helemaal met de bus uit Gasselternijveen om zijn boodschappen halen. Het pakket wordt dan ook bij hem thuisbezorgd. In het kader van de actie doneerde Froukje Sloot tevens een aantal kisten met levensmiddelen aan René Visser van de Voedselbank.

Jumbo

Ook Maestro, het merk achter de meeste pintransacties in Nederland, draagt bij aan de actie ‘Keihard voor 1 miljard’. Als de 1 miljard voor Kerst wordt gehaald, dan stuurt de organisatie 150.000 maaltijden naar schoolkinderen in ontwikkelingslanden. Dat gebeurt via het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties.

Jumbo2

Author: VBZOG

Share This Post On