Nieuwe website

logo150In september werden wij uitgenodigd door Judith en Remko uit Vlagtwedde, om een paar honderd kilo fruit op te halen. Niet alleen bleken deze mensen een grote tuin te hebben, Judith bleek ook verstand te hebben van websites en webteksten. Omdat onze website gedateerd overkwam en niet altijd even duidelijk was, bood ze aan om voor ons helemaal gratis een nieuwe te bouwen, en het resultaat is zojuist live gegaan!

Wij hopen dat u nu sneller en makkelijker alle informatie kunt vinden die u nodig heeft, en nog vaak terug komt voor alle interessante nieuwsberichten, tips en recepten. De site wordt minimaal een keer in de week bijgewerkt, dus er valt vaak iets nieuws voor u te lezen! Mocht er toch iets onduidelijk zijn op de website, of iets niet werken, neem dan contact met ons op en Judith zorgt ervoor dat het gemaakt wordt.

Wilt u zelf ook een nieuwe website, advies over uw webshop, weten hoe u meer omzet kunt draaien met behulp van social media of heeft u andere vragen over tekst of internet? Neem dan contact op met tekstbureau J.Valentijn.

Author: VBZOG

Share This Post On