Paasinzamelingsactie

Zaterdag 30 maart hebben wij weer een inzamelingsactie van voedsel voor de Voedselbank Zuidoost Groningen gehouden in Sellingen.

Het was een koude dag met veel sneeuw en temperaturen rond het vriespunt.

De Paashaas en één van zijn kippetjes waren ondanks dit weer toch aanwezig voor de deur en in de winkel van de Super Coop van Rense Huiting in Sellingen om de mensen aan te moedigen om wederom producten te kopen en te schenken aan de Voedselbank Zuidoost Groningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al direct vanaf het begin kwamen er weer flinke hoeveelheden voedsel bij ons binnen in het stalletje dat door ons was opgezet voor de winkel.

Ons suggestielijstje werd prima ontvangen en tegen het middaguur hadden wij al heel wat mooie producten binnen gekregen van de Sellingers.

Op de juiste momenten kwam Rense ons voorzien van een warme kop koffie zodat de kou weer enige tijd te trotseren was een prima samenwerking dus.

Ook na deze keer weer kunnen zeggen dat we aan het eind van de dag met een goed gevulde aanhanger terug konden rijden naar ons depot.

Daar wordt in de komende dagen weer gezorgd dat al dit mooie eten op de juiste plaats terecht zal komen, daar waar het het hardst nodig is.
Dus ook deze keer weer een dikke 10 voor SELLINGEN en Rense Huiting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Author: VBZOG

Share This Post On