Verrassing van de Rotary

De Voedselbank Zuidoost Groningen is op vrijdag 21 juli flink in het zonnetje gezet tijdens de Haringparty van de Rotary Club Buinen Hondsrug. Willem van Veen was door de club uitgenodigd om een verrassing in ontvangst te nemen tijdens deze Haringparty, tijdens het officiële gedeelte werd al snel duidelijk waarom.

Rotary1

Er stond een prachtige nieuwe bus te wachten die hem tijdens dit gebeuren werd aangeboden zodat de Voedselbank de komende tijd weer volop goed werk kan doen voor de minima in onze regio.

Rotary2

Tijdens de overhandiging van een certificaat waarop de gift vermeld stond was dan ook een best wel emotionele Willem te zien die iedereen die had bijgedragen aan dit prachtige geschenk hartelijk bedankte.

Verder liet hij weten hoe belangrijk het is dat wij worden gesteund vanuit de samenleving omdat we alleen samen kunnen zorgen dat de minima in deze zware tijden geholpen worden.

Rotary3

Tijdens dit haringfestijn kregen we van diverse mensen te horen hoe goed ze het vinden wat wij doen voor onze medemens en dat de steun die we op dit moment krijgen daarom zeer verdiend is.

Rotary4

Wij van de voedselbank willen hierbij dan ook onze bijzondere dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze gift waardoor wij de komende tijd mensen die het minder hebben weer heel goed kunnen helpen en zo hopen op een betere toekomst.

rotary5

Author: VBZOG

Share This Post On