Kerstinzamelactie

Op zaterdag 22 december hebben we met een aantal vrijwilligers en in samenwerking met Rense Huiting van Coop compact supermarkt in Sellingen een inzamelactie gehouden voor de Voedselbank Zuidoost Groningen. Na een aanvankelijk koude start liep de temperatuur door de warme giften van de lokale bevolking al snel op naar tropische waarden. Tegen het middaguur waren er al behoorlijk wat artikelen bij ons aangebracht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Door dit prachtige initiatief kon het niet uitblijven of al snel was daar ook de kerstman in hoogst eigen persoon om de mensen nog meer aan te moedigen veel aan de voedselbank te schenken. Natuurlijk heeft ook zijn aanwezigheid bijgedragen aan het succes van deze dag. Ook mag de inzet van een van zijn dapperste Noordpool-elfjes niet worden vergeten waardoor aan het einde van de dag een goedgevulde wagen richting ons nieuwe depot in Vlagtwedde kon rijden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van daaruit zorgden een aantal vrijwilligers dan weer dat ook deze artikelen weer een goede bestemming zouden krijgen. hetgeen in de dagen daarop ook is gebeurd. Kortom een geslaagde actie; SELLINGEN BEDANKT!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En Rense Huiting ook zeer bedankt!

Author: VBZOG

Share This Post On