Actie Het Tafelhuis

In navolging van het glazenhuis, het jaarlijks terugkerend evenement van de DJ’s van 3fm, organiseert de Rondetafel Winschoten, (RT 41) dit jaar een vergelijkbaar evenement genaamd het ‘Tafelhuis’.

Het Tafelhuis zal worden georganiseerd van donderdag 19 december 2013 t/m maandag 23 december op het Marktplein in Winschoten. Tijdens deze 5 dagen zal het Marktplein 24 uur per dag bol staan van de activiteiten en natuurlijk is het de bedoeling om tijdens dit vijfdaagse evenement zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Onder het motto: ‘Iedereen heeft recht op een gedekte tafel…’, gaan de opbrengsten van dit jaar naar de Voedselbanken in de regio oost Groningen.

De technische invulling van dit spektakel en ook de bezetting van het Tafelhuis wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd door de volgende Radiostations:

 Radio Westerwolde, Radio Dollard, RTVS, Radio Compagnie, Radio Parkstad & Radio Menterwolde.

Deze radiostations ondersteunen onze actie volkomen belangeloos en zullen er tevens voor zorgen dat het Tafelhuis deze 5 dagen, 24 uur per dag zal worden bemand door de benodigde DJ’s, die net als in het glazenhuis gedurende het vijf dagen durende evenement niet zullen eten, terwijl het radio maken natuurlijk ononderbroken door zal gaan!

De Rondetafel Winschoten, organisator van o.a. de Oldambtsternachtrit en het maïsdoolhof in Beerta, verwacht met het Tafelhuis een fantastisch evenement op poten te hebben gezet. We zien dit jaar de kerstdagen daarom met nog meer plezier tegemoet, omdat dan ook duidelijk is wat de uiteindelijk opbrengst zal zijn. Want iedereen heeft immers recht op een gedekte tafel…

BACKGROUND

Eindstand Het Tafelhuis 2013


Vijfde en laatste dag van Het Tafelhuis 

Richard Pathuis, Janet van Weeren & Mitchell Weijermars zijn uit Het Tafelhuis en hebben een erg mooi bedragbinnen gehaald!

De eindstand is ook bekend gemaakt:

€22.590,46

Iedereen bedankt voor de gulle giften!

Author: VBZOG

Share This Post On