Woensdag11 april lezing Henk Bleker

LionFlyonHenkBleker

TER APEL – Woensdagavond 11 april geeft oud-gedeputeerde van de provincie Groningen en oud-Staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Henk Bleker, een openbare lezing waarin hij u een kijkje geeft achter de schermen en langs de wandelgangen in Politiek Den Haag. ‘Niets is wat het lijkt in Den Haag’.

Dit op uitnodiging van Lionsclub De Johan Semslanden Musselkanaal. De lezing begint om 20.00 uur in hotel Boschhuis in Ter Apel. Inloop vanaf 19.30 uur. Een toegangskaartje kost tien euro inclusief kopje koffie/thee. De netto-opbrengst van de lezing komt geheel ten goede aan de voedselbanken Zuidoost-Groningen.

Willem van Veen (voorzitter voedselbank Zuidoost-Groningen) hoopt dat de op voorhand boeiende lezing druk wordt bezocht. ‘Hoe meer bezoekers, hoe meer geld in de kas’. Er is naast levensmiddelen grote behoefte aan geld om koelvriezers en koelboxen aan te schaffen, maar ook om de energiekosten te betalen en brandstof te tanken voor het ophalen van levensmiddelen.

Hilco Ketelaar is lid van de Stichting Fundraising Lionsclub Johan Semslanden Musselkanaal en vertelt dat de Lions Club de voedselbank een warm hart toedraagt. Zij zamelen al jaren spaarpunten van de koffiebrander Douwe Egberts in, welke dan weer omgezet worden in pakken koffie voor de voedselbank. Onlangs behaalden ze hiermee een fantastisch resultaat met ruim 456.000 spaarpunten en zijn er 935 pakken koffie van 500 gram verdeeld.

Waar: Hotel Boschhuis, Boslaan 6, 9561 LH, Ter Apel
Datum: Woensdagavond 11 april
Tijdstip: 20.00 uur: Inloop vanaf 19.30 uur.

Author: VBZOG

Share This Post On